Emoticon Knipoog.jpgHier lees je meer over de mensen die bij Johnny Joker achter de schermen werken.

Dr. W. Reiter
Hoewel de naam van Dr. W. Reiter op alle boekjes staat, heeft niemand hem ooit gezien. Eerlijk gezegd bestaat hij ook helemaal niet. Maar als we alle namen van de mensen die aan de boekjes meewerken op de cover zouden moeten zetten, zou er geen ruimte meer overblijven voor Johnny Joker zelf. En hij is nu eenmaal 'the star of the show', niet zijn makers. Wil je toch weten wie er achter de oranje aap schuilgaan? Hier komen ze.

De bedenkers van Johnny Joker zijn:

Marnix-Hoppener.JPG Marnix Hoppener
Bevlogen preventiespecialist, promoveerde in hart- en vaatziekten. RotterdammerT, dus nogal van het aanpakken, net als Woody Wan. De Harry Homey in hem houdt van gezelligheid, lachen en praten. Heel veel lachen en praten.
Margot-Visser.jpg Margot Visser
Founder van 'draagdoek-imperium' minimonkey. Heeft ook
een oplossing voor luie honden. Doet net als Rudy Radar ongeveer 1 uitvinding
per dag, maar is ook een Pietje Precies, zoals Patty Parfetti. Stopwoord: "dinges".
Liza-Leijenhorst.jpg Liza Leijenhorst
Medisch journalist en tekstschrijver. Net als Johnny Joker een creatieve chaoot. Gek op woordgrapjes, dialecten en vreemde talen. Auch Deutsch. Heeft ook een 'snufje' Lizzy Love in zich. Kan nogal (dag)dromen.Happy & healthy kids
Wij vinden zelfkennis belangrijk omdat het kinderen helpt hun unieke talenten te herkennen en ontwikkelen. Daarnaast zijn sociale en emotionele vaardigheden belangrijk om om te gaan met de uitdagingen die ze in hun leven tegenkomen. Met alles wat we maken willen we kinderen helpen om zichzelf te ontdekken en hun sociale en emotionele vaardigheden te ontwikkelen. We stimuleren ze om zelf na te denken zodat ze betere keuzes kunnen maken en happy & healthy opgroeien. Gelukkig staan we er niet alleen voor en werken we samen met heel veel enthousiaste Partners.


Ga naar:

Johnny And Friends Hoofdjes.jpg
Who's Johnny

Speeltuin Johnny Joker.jpg
Johnny's Blog

Boekjes.jpg
Johnny's boekjes

Johnny Jokers Shop.jpg
Johnny's winkel