Tanden Poetsen

Johnny Houdt Zijn Kiezen Op Elkaar.jpg

Johnny Joker houdt zijn kiezen op elkaar - over tanden poetsen

Wat zou er gebeuren als je nooit meer tanden hoeft te poetsen? In dit boekje laat ik het zien. En wat denk je? Ik vond tandenpoetsen eerst heel stom, maar nu vind ik het lekker. Ik denk dat het slim is dat grote mensen dit boekje even kopen voor kinderen. Dan snappen ze namelijk net zo goed als ik waarom tandenpoetsen lekker is. Ga maar even naar Johnny's winkel.

Johnny-Joker-Poetssticker.jpg

Johnny Joker Poetssticker

Met de Johnny Joker Poetssticker kunnen kinderen na iedere poetsbeurt één van Johnny’s tanden ’schoon stickeren’. De sticker is gemaakt van duurzaam statisch materiaal zodat ‘ie makkelijk op de spiegel, de tegels of de deur van de badkamer geplakt kan worden (en simpel te verplaatsen is). De sticker zelf is een vrolijk geheugensteuntje voor de dagelijkse poetsbeurten. Ideaal in combinatie met het boekje 'Johnny Joker houdt zijn kiezen op elkaar' om zelfs de meest lastige kleine poetsers te motiveren. Verkrijgbaar in Johnny's winkel.

Verkoopinfo:

Johnny's winkel

Wat anderen zeggen:             


'Johnny Joker maakt tandenpoetsen weer leuk!' Tandheelkundig vakblad Dentista

'Dit boekje is echt superleuk voor kleuters. Lekker stout! Ik heb 'm voorgelezen tijdens de poetsles. Ze vonden het geweldig!' Lieneke Steverink-Jorna, mondhygiënist

'Ondeugende aap zet kleuters aan tot tandenpoetsen' Nederlands Tijdschrift voor Mondhygiëne


Leestip: Het slurfje van tandarts Chris


Johnny Joker & Mondzorg

Ga naar:

Johnny And Friends Hoofdjes.jpg
Who's Johnny

Speeltuin Johnny Joker.jpg
Johnny's Blog

Boekjes.jpg
Johnny's boekjes

Johnny Jokers Shop.jpg
Johnny's winkel