Partners

Wij doen zoveel mogelijk leuke dingen met leuke mensen. Zijn we dan direct partners van elkaar? Dat klinkt misschien wat zwaar, we zijn immers niet met elkaar getrouwd. Toch staan we samen sterker dan alleen. Met elkaar proberen we stapje voor stapje ons gedachtengoed te delen en verder te komen.

Logo-ACTA-kort.jpeg Met visionaire professor en eindbaas Albert Feilzer, epidemiologische hoogvlieger Geert van der Heijden, de krachtige verbindende bestuurder en 'angsttandarts' Dyonne Broers van ACTA proberen we de mondzorg voor de kleintjes wat leuker, moderner en beter te maken.

Logo-Alles-is-gezondheid.jpeg Samen met het door de overheid gefinancierde Nationale Preventie Programma ‘Alles is Gezondheid’ knokken we voor een gezonder Nederland. Lees hier onze zogeheten pledge (belofte).

ANT-logo.jpg De Associatie Nederlandse Tandartsen helpt ons om Johnny Joker bij mondzorgprofessionals onder de aandacht te brengen.

Logo-Bol.com.jpeg Met dank aan de familie Bol zijn onze producten niet alleen via onze eigen webshop maar ook via het vertrouwde bol.com te koop.

Logo-Cardano-education.jpg Samen met de visionaire professor Theo Kocken en Marja Koolschijn, initiatiefnemers van 'Boom Bust Boom' en Cardano Education, bouwen we aan een aanpak om de waarde en mogelijkheden van geld ook bij de kleintjes spelenderwijs onder de aandacht te brengen.

Clever-Franke.png Om de beta-versie van de Johnny Joker e-health software naar een hoger plan te tillen zijn we trots om samen te mogen werken met Clever Franke. De Champions League van Data Driven Experiences. Onder de bezielende leiding van eindbaas Thomas Clever werkt het design team van Natalie Verheggen en Wouter van Dijk om de toekomst van e-health naar het hier en nu te halen.

logo-CZ-large.gif De grote zorgverzekeraar CZ heeft een prachtig Fonds voor zorginnovatie waarmee ze veelbelovende vernieuwde projecten een duwtje in de rug geven. CZ ondersteunt preventie proactief, dat vinden wij te gek en een krachting voorbeeld.


Logo-de-kindercoaches-new.jpg De gedreven en gepassioneerde topper Toekie van Apeldoorn van De Kindercoaches biedt Johnny de mogelijkheid om onder de aandacht te komen van een breed veld van professionals die liefdevol samenwerken met kinderen en ouders.

Esther-smid.jpg Esther Smid schreef een prachtig boek voor kinderen van moeders met borstkanker (Gewoon pech). Bij Johnny Joker zet ze als eindredacteur de puntjes op de i.

Logo-EveDesign.jpeg Everique van Beek van Eve Design is onze digitale tovenaar. Zonder haar zouden de tekeningen van Johnny Joker en zijn vrienden er een stuk minder vrolijk, kleurrijk en strak uitzien.

Logo-Gezond-geboren.jpg

De gepassioneerde dokter Niek Exalto is er net als Johnny Joker van overtuigd dat een goed begin het halve werk is. Zijn fonds ‘gezond geboren’ financiert wetenschappelijk onderzoek dat ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk baby's gezond op de wereld komen.


Logo-Happy-Horse.jpeg Afke, Evelyn en Carla, de dames van het team van Desiree van Doremalen, hebben er persoonlijk voor gezorgd voor dat Johnny aaibaar, knuffelbaar en warm is.

Logo-KNMT.jpeg De Koninklijke Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde verbindt het gedachtengoed van Johnny met haar achterban.

Logo-leo-paper-group.jpeg De drukker van het wereldwijd bekende boekje ‘Rupsje Nooitgenoeg’ heeft de ervaring en kwaliteit in huis waar Johnny graag op meelift.

cropped-MoreStorage-250x100-1-1.jpg Met zo'n 24.000 m2 oppervlak en 100.000 pallets verzorgen de toppertjes van MoreStorage het Johnny Joker Warehouse. Zij bewaren niet alleen met man en macht de Johnny Joker producten, ze verzorgen ook met alle liefde de verzending.


Logo-Radboud-Universiteit.jpeg


Waar zouden we zijn zonder de op de troepen vooruitlopende, te gekke professor Enny Das van de Radboud Universiteit.


Logo-SBT.jpeg

Zonder Dyonne Broers van destijds de Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde was Johnny nooit zo diep tot in de wortels van welke tand dan ook gekomen. Inmiddels vrolijkt Johnny de wachtkamer van de kliniek op voor alle kinderen die er naar de tandarts gaan. Met Dyonne bouwen we vrolijk door om een tandje te verleggen.


Logo-Selios.jpeg WP Bierman helpt direct en indirect om zijn gedachtengoed ‘verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid’ zowel bij Johnny als zijn bedenkers erin te houden.